Commode Classic White

Commode Classic White
  • Commode Classic White

Leverbaar met levertijd: 8-12 weken

€ 129,99
Productbeschrijving

Commode Classic White

Eigenschappen

- Merk: Colorfull Home
- 1 open compartiment

- 2 deurtjes met opbergruimte
- Baby verschoon hoogte: 85 cm
- Materiaal: wit gelakt MDF
- Afmetingen: 94 x 78 x 41/68 cm

LET OP: Dit product wordt speciaal voor u besteld bij onze leverancier en bij u thuis bezorgd door onze chauffeurs. De levertijd hierop bedraagt ongeveer 8 à 12 weken.

Commode Classic White

De Classic-serie van Colorfull Home is een mooie basic kamer die alles heeft wat u nodig zult hebben voor uw kleine. De meubels hebben een strakke, moderne look. 

Deze commode biedt u alle opslagruimte die u nodig heeft en is van alle gemakken voorzien! De commode heeft een open compartiment en een afgesloten onderdeel met 2 deurtjes. De commdoe wordt inclusief bladvergroter meegeleverd. Op deze manier kunt u nog makkelijk uw kindje verschonen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier