Commode Ines Ivory

Web Only
Babykamer Ines Ivory Ledikant
  • Babykamer Ines Ivory Commode
  • Babykamer Ines Ivory Commode

Leverbaar met levertijd: 10-12 weken

Adviesprijs: € 599,99

voor € 500,00

Productbeschrijving

Commode Ines Ivory

Eigenschappen commode Ines:

- Voorzien van 3 lades
- Inclusief barrier voor het vergroten van het commodeblad
- Afmeting: 102 x 90 x 51 cm (HxBxD)

Om de commode Ines Ivory zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 2-3 weken na bestelling en betaling te realiseren.

 

 

 

 

Commode Ines Ivory

Dit is een web only product en staat hierdoor niet in onze showroom. 

Commode Ines Ivory is een klassieke, tijdloze commode uitgevoerd in ivoorkleur. De commode heeft porseleinen handgrepen wat de romantische look helemaal afmaakt. 

De commode is voorzien van 3 lades en heeft een bijgeleverde bladvergroter. Hiermee kunt u uw kindje gemakkelijker verschonen. 

Het materiaal van de commode is MDF, spaanplaat en beukenhout.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier