Commode Nordic Driftwood

Commode Nordic Driftwood
  • Commode Nordic Driftwood

In voorraad. Bezorging: 2-3 weken

Adviesprijs: € 400,00

voor € 299,99

Productbeschrijving

Commode Nordic Driftwood

Eigenschappen commode Nordic Driftwood:
- Voorzien van 3 ruime lades
- Afmetingen commode: 98 x 109 x 54cm (H x B x D)
- Optioneel te bestellen bladvergroter (niet inbegrepen)

LET OP: Om de commode Nordic Driftwood compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 2 á 3 weken na bestelling en betaling te realiseren.

Commode Nordic Driftwood

Let op! De bladvergroter zoals afgebeeld op de foto is los verkrijgbaar. 

De commode Nordic Driftwood biedt u alle opbergruimte die u nodig heeft voor uw kleintje. 
De commode is voorzien van 3 ruime lades met zilverkleurige aluminium handgrepen en is uitgevoerd in een stoere donkere houtlook. Deze commode is optioneel uit te breiden met een bladvergroter. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier