Cottonbaby - Badcape - Stip Denim

Cottonbaby - Badcape - Stip Denim
  • Cottonbaby - Badcape - Stip Denim

In voorraad

Adviesprijs: € 37,99

voor € 27,99

Productbeschrijving

Cottonbaby - Badcape - Stip Denim 

Eigenschappen
- Cottonbaby
- Afmeting 75x75
- Katoen
- Zachte badstof
- Super absorberend
- 100% katoen 

 

Cottonbaby - Badcape - Stip Denim 

Heerlijk warme badcape van het merk Cottonbaby. Uw kindje warm houden na het baden? De badcape is gemaakt van zachte badstof. De badcape is ook geschikt als handdoek en omslagdoek door de absorberende stof. Ook heeft de badcape een mutsje, waardoor het nog gemakkelijker is om het hoofdje van uw baby warm te houden. De afmeting van de badcape is 75x75 en is wasbaar op 30 graden.  

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier