Deken Ledikant Your Wishes Mauve/Dots

Deken Ledikant Your Wishes Mauve/Dots
  • Deken Ledikant Your Wishes Mauve/Dots

In voorraad

€ 54,95
Productbeschrijving

Deken Ledikant Your Wishes Mauve/Dots

Eigenschappen

- Materiaal: 100% katoen
- Afmeting: 140 x 100

Deken Ledikant Your Wishes Mauve/Dots

De Home collectie van het merk Your Wishes bestaat uit 3 mooie, zachte kleuren: Mint/Triangles, waarvan de het materiaal een geprint driehoekjespatroon heeft, Mauve/Dots, waarbij de zachtroze stof een gedrukt stippenpatroon heeft en de White/Monochrome Squares, een mooie witte stof met gedrukte vierkantjes in de stof. 

Met dit mooie ledikantdeken van het merk Your Wishes kunt u het ledikantje prachtig aankleden! Het deken heeft een standaard afmeting van 140 x 100 en is heerlijk zacht.

In combinatie met de andere Home producten van Your Wishes kunt u de babykamer helemaal naar eigen wens aankleden!

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier