Deken Meyco Kinderwagen/Wieg 2-zijdig Grijs/Antraciet

In voorraad

€ 17,99
Productbeschrijving

Deken Meyco Kinderwagen/Wieg 2-zijdig Grijs/Antraciet

Mooi zacht deken voor in het baby wiegje of in de kinderwagen van het merk Meyco.

Deken Meyco Kinderwagen/Wieg 2-zijdig Grijs/Antraciet

Deze deken heeft aan een kant een grijze zijde en de andere kant is antraciet. Het deken kan aan twee kanten gebruikt worden,

Dit zachte deken is 100% katoen en is van het merk meyco. De maat van het deken is 75 x 100 centimeter en in geschikt voor gebruik in het wiegje of in de wieg van de kinderwagen. De deken is volledig ademend en kan gebruikt worden met en lakentje.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier