Deken Wieg Quax On The Go XL Giraffe

Deken Wieg Quax On The Go XL Giraffe
  • Deken Wieg Quax On The Go XL Giraffe

In voorraad.

Adviesprijs: € 54,99

voor € 39,99

Productbeschrijving

Deken Wieg Quax On The Go XL Giraffe

Eigenschappen:
- Afmeting: 80x100cm
- Materiaal: 100% katoen
- Voldoet aan Oeko Tex Klasse 1
- Wasbaar op 30° C

Deken Wieg Quax On The Go XL Giraffe

Prachtig tricot katoenen deken van Quax wat multifunctioneel te gebruiken is. Het dekentje is 80x100cm groot waardoor deze in de wieg past maar ook in de reiswieg van de kinderwagen. Daarnaast is het een ideaal dekentje om over de autostoel te leggen voor extra warmte en om mee te nemen bij uitstapjes. 
Het dekentje heeft een all-over print van giraffen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier