Deken Wieg Snoozebaby Desert Taupe

Deken Wieg Snoozebaby Desert Taupe
  • Deken Wieg Snoozebaby Desert Taupe

In voorraad.

Adviesprijs: € 34,95

voor € 19,99

Productbeschrijving

Deken Wieg Snoozebaby Desert Taupe

Eigenschappen:
- Afmeting: 75x100 cm
- Materiaal: 100% geweven katoen
- TOG-waarde: 1,5
- Wasbaar op 30 graden

Deken Wieg Snoozebaby Desert Taupe

Snoozebaby staat bekend om zijn heerlijk zachte producten met kenmerkende labeltjes. Dit laten zij bij dit heerlijk zachte wiegdeken wederom zien! Het deken is 75x100cm groot en dus geschikt voor wiegjes maar ook in de reiswieg van de kinderwagen. Het deken is gemaakt van natuurlijk gewoven katoen en voorzien van een gemêleerde kleur. Langs de rand zijn een aantal labeltjes bevestigd. 
Maak de babykamer helemaal af met zo'n prachtig dekentje van Snoozebaby!

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier