Deur-/Traphek Childhome Supra Metaal Wit

Deur-/Traphek Childhome Supra Metaal Wit
  • Deur-/Traphek Childhome Supra Metaal Wit

In voorraad.

Adviesprijs: € 69,99

voor € 59,99

Productbeschrijving

Deur-/Traphek Childhome Supra Metaal Wit Eigenschappen

Materiaal: Metaal
Kleur: Wit
Merk: Childhome
Breedte: 75 cm tot 110 cm
Type bevestiging: Schroeven

Deur-/Traphek Childhome Supra Metaal Wit

Het Deur-/Traphek Childhome Supra Metaal Wit is een metalen traphek van het Belgische merk Childhome. Dit traphek is eenvoudig in de muur te monteren met schroeven. 

U hoeft zich met het Deur-/Traphek Childhome Supra Metaal Wit geen zorgen meer te maken dat uw kind van de trap kan vallen. Als u bovenaan en onderaan de trap een traphekje monteert, elimineert u het gevaar. 

Struikelgevaar is er niet bij het Deur-/Traphek Childhome Supra Metaal Wit. U hoeft namelijk geen extra frame op de vloer te monteren, u hoeft enkel de muren te gebruiken voor de montage van dit traphekje. 

Het Deur-/Traphek Childhome Supra Metaal Wit is voorzien van een safe-lock-sluitingssysteem. Dit systeem zorgt dat de sluiting geopend kan worden door op twee knoppen te drukken en het handvat op te tillen. Dit is voor uw kind niet te openenen en daarom extra veilig.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier