Deurhek/klemhek Childhome Eltra Wit

Deurhek/klemhek Childhome Eltra Wit
  • Deurhek/klemhek Childhome Eltra Wit

In voorraad.

Adviesprijs: € 70,99

voor € 59,99

Productbeschrijving

Deurhek/klemhek Childhome Eltra Wit

Eigenschappen:

- Klemhekje: te bevestigen zonder te boren/schroeven
- Geschikt om ruimtes af te schermen of voor onderaan de trap
- In de breedte verstelbaar van 75cm tot 85cm
- Te verlengen tot 108cm met maximaal 4 verlengstukken van 7cm
- Voorzien van druk-indicator voor veilige installatie
- Met één hand te openen 
- Extra steun en veiligheid door het U-profiel

Deurhek/klemhek Childhome Eltra Wit

Het Eltra deurhek van Childhome is 75cm tot 85 cm breed. U kunt deze met maximaal 4 verlengstukken verstellen tot 108cm. Klemhek Eltra kunt u in een deuropening plaatsen, om te voorkomen dat uw kind een ruimte of kamer kan verlaten of binnen kan komen. U kunt het klemhek ook onderaan de trap als traphek gebruiken, om te voorkomen dat uw kindje de trap op gaat. LET OP: Het wordt echter afgeraden om Klemhek Eltra Wit bovenaan de trap te plaatsen, door het U-vormige frame bestaat de kans dat u struikelt. 

Voor veilige en eenvoudige installatie is een druk-indicator toegevoegd aan dit klemhekje. Geeft de druk-indicator rood aan? Dan is het hekje geopend of is er te veel/te weinig spanning op het hekje. Geeft de indicator groen aan? Dan is het hekje gesloten en is de druk in orde. Ook is deurhek Eltra voorzien van een éénhandssluiting, hierdoor kunt u het hek gemakkelijk met één hand openen.

Lees voor installatie en gebruik altijd zorgvuldig de meegeleverde handleiding!

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier