Difrax S-Fles Woezel & Pip 250 ML

Difrax S-Fles Woezel& Pip 250 ML
  • Difrax S-Fles Woezel& Pip 250 ML
  • Difrax S-Fles Woezel& Pip 250 ML
  • Difrax S-Fles Woezel& Pip 250 ML | Eigenschappen
  • Difrax S-Fles Woezel& Pip 250 ML | Sfeer

In voorraad.

€ 11,99
Productbeschrijving

Difrax S-Fles Woezel & Pip 250 ML

 Eigenschappen

- Vanaf 0 maanden 
- Inhoud 250 ML
- BPA vrij materiaal
- Verminderd darmkrampjes, spugen en boeren
- Ideaal voor combinatie borstvoeding en flesvoeding
- Magnetron- en vaatwasserbestendig 
- S-vorm wordt geadviseerd door artsen
- Inclusief zachte Difrax flessenspeen Naturel Small

Difrax S-Fles Woezel & Pip 250 ML

 De S-fles is vanaf geboorte te gebruiken ook bij premature baby's. De S-fles is makkelijk te vullen met ijsblokjes moedermelk en flesvoeding, na ieder gebruik makkelijk te reinigen. 

Ook kunt u de borstvoeding rechtstreeks in de S-fles naturel kolven met mamavriendelijke Difrax borstkolf. Het Anti-colic ventiel voorkomt vacuüm zuigen en zorgt voor een doorstroom van de flesvoeding. Dit verminderd de kans op darmkrampjes, spugen en boeren bij uw baby. 

De S-fles is de eerste babyfles die zorgt voor een ideale drinkhouding, maar ook een ontspannen zithouding voor de baby en voor de ouder. 
De S-flessen zijn er in verschillende kleuren en maten. De Difrax S-Fles Woezel & Pip 250 ML is Magnetron en vaatwasser bestendig. 

 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier