Dooky Blanket Grey Stars 70x85 cm

Babydeken | Dooky Blanke tGrey Stars 70x85 cm
  • Dooky Blanket ECO
  • Babydeken | Dooky Blanke tGrey Stars 70x85 cm
  • Babydeken | Dooky Blanke tGrey Stars 70x85 cm

In voorraad

Adviesprijs: € 17,99

voor € 16,99

Productbeschrijving

Dooky Blanket Grey Stars 70x85 cm

Eigenschappen:

- Afmetingen: 70 x 85 cm
- Heerlijk comfortabel en zacht
- Gemaakt van 100% ademend katoen
- Universeel dus geschikt voor veel verschillende doeleinden
- Geproduceerd zonder schadelijke stoffen en dus zeer milieu vriendelijk

Dooky Blanket Grey Stars 70x85 cm

2-zijdig dekentje van Dooky geschikt voor in de autostoel, de buggy, de kinderwagen of wandelwagen, de wieg, in de box of gewoon op de bank! Deze babydeken is gemaakt van 100% ademend katoen. Het dekentje is geproduceerd zonder gebruik van schadelijke stoffen en hierdoor zeer milieu vriendelijk.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier