Dooky Dribble Bib Grey Star

Dooky Dribble Bib Grey Star
  • Dooky Dribble Bib Grey Star
  • Dooky Dribble Bib Grey Star
  • Dooky Dribble Bib Grey Star

In voorraad.

Adviesprijs: € 6,99

voor € 1,99

Productbeschrijving

Dooky Dribble Bib Grey Star

Eigenschappen

- Merk: Dooky
- Extra absorberend
- Materiaal: 100% stretchkatoen
- Voorzien van drukknoopjes
- Ideaal als de tandjes doorkomen

Dooky Dribble Bib Grey Star

Met de Dooky Dribble Bib hoef jij je niet meer druk te maken om kwijl op de mooie babykleding. De Dribble Bib is namelijk een stijlvolle bandana die dit allemaal opvangt, en die daarnaast ook nog eens de outfit van jouw kleine helemaal afmaakt! De Bib is eenvoudig om te doen door middel van drukknoopjes, en ideaal als bijvoorbeeld de tandjes doorkomen en uw kindje meer begint te kwijlen. De slab is gemaakt van 100% stretch katoen, en de binnenkant van badstof. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier