Dooky Seat Cover Maxi Cosi Grey/Grey Stars

Dooky Seat Cover Maxi Cosi Grey/Grey Stars
  • Dooky Seat Cover Maxi Cosi Grey/Grey Stars

In voorraad

Adviesprijs: € 22,99

voor € 19,99

Productbeschrijving

Dooky Seat Cover Maxi Cosi Grey/Grey Stars

Eigenschappen autostoeltjeshoes Grey Stars

- Deze hoes is uitwasbaar
- De hoes is ademend en vocht absorberend
- Hoes voor autostoeltjes uit de 0+ groep met een 3 of 5 punts gordel
- Geschikt voor Maxi Cosi's 

 

 Bekijk hier alle autostoel accessoires

 

 

Dooky Seat Cover Maxi Cosi Grey/Grey Stars

Deze seat cover is een hoes voor over uw autostoeltje van het merk Dooky. De stof van deze hoes is zowel ademend als absorberend. In de randen van deze autostoelhoes zit elastiek zodat deze hoes perfect om uw autostoeltje past. Ongelukjes zijn gee probleem: deze hoes is volledig uitwasbaar.

Deze hoes is geschikt voor alle autostoeltjes uit de 0+ groep met een 3 of een 5-puntsgordel. 

 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier