Doorgroeiledikant Quax Sunny White

Doorgroeiledikant Quax Sunny White
  • Doorgroeiledikant Quax Sunny White
  • Doorgroeiledikant Quax Sunny White
  • Doorgroeiledikant Quax Sunny White

Leverbaar met levertijd: 8-12 weken

€ 382,00

* Verplichte velden

€ 382,00
Productbeschrijving

Doorgroeiledikant Quax Sunny White\

Eigenschappen

- Ledikant/Peuterbed/Bankje
- Materiaal: Mdf/Laminaat
- Afmetingen: 144x76x90H cm

Let op: Deze babykamer wordt speciaal voor u besteld bij onze leverancier. Om de babykamer compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 10 à 12 weken na bestelling en betaling te realiseren. 

Doorgroeiledikant Quax Sunny White

Ledikant Sunny is een speelse babykamer dankzij de afgeronde poten en de wisselende spijlen in vorm en afmetingen. 

Van dit doorgroeiledikant zal uw kleine jaren plezier hebben! De eerste jaren is het bedje bruikbaar als ledikantje. De bodem is op 3 hoogtes verstelbaar, waardoor deze ledikant altijd de juiste hoogte heeft voor uw kleine. Wanneer uw kindje ouder wordt, kan het ledikantje worden opgebouwd tot peuterbedje. De spijlen zijkanten zijn hiervoor afneembaar. Als uw kindje weer overstapt naar een groter bed, kan het bedje worden omgebouwd tot bankje. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier