Dr. Brown's Speen Options+ Breed 2st. Fase 1 WN1201-INTLX

Dr. Brown's Speen Options+ Breed 2st. Fase 1
  • Dr. Brown's Speen Options+ Breed 2st. Fase 1
  • Dr. Brown's Speen Options+ Breed 2st. Fase 1

In voorraad.

€ 5,99
Productbeschrijving

Dr. Brown's Speen Options+ Breed 2st. Fase 1

Eigenschappen

- Set van 2 spenen
- Geschikt vanaf 0 maanden
- Materiaal: zachte siliconen
- Klinisch getest
- Enkel geschikt voor de brede flessen van de Options+ serie

Dr. Brown's Speen Options+ Breed 2st. Fase 1

Deze innovatieve spenen van het merk Dr. Brown zijn speciaal ontwikkeld voor de perfecte nabootsing van de borst. Hierdoor is het wisselen tussen borst- en flesvoeding eenvoudiger voor uw kindje. De zachte, siliconen speen zorgt voor dezelfde gelijkmatige doorstroming als de borst. Alle spenen van Dr. Brown zijn klinisch getest, hebben een zachte structuur en een speciale vorm, zodat ze goed in de mond van jouw kleine liggen. 

Let op! Deze spenen zijn enkel geschikt voor brede flessen van de Options+ lijn. De spenen passen niet op andere flessen van Dr. Brown's of andere merken. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier