Draagdoek Love Radius Basic Pearl

Draagdoek Love Radius Basic Pearl
  • Draagdoek Love Radius Basic Pearl

In voorraad.

€ 44,99
Productbeschrijving

Draagdoek Love Radius Basic Pearl

Eigenschappen:
- Geschikt voor baby's van 2-10kg of tot 9 maanden
- Ook geschikt voor premature baby's
- Afmeting: 4,60 meter - 50cm breed
- Materiaal: 95% katoen, 5% spandex
- 30 gr wasbaar in de wasmachine

Draagdoek Love Radius Basic Pearl

Met de Love Radius kunt u van te voren de doek omwikkelen en knopen, voordat u uw baby in de draagdoek doet, snel en handig! U kunt uw baby in verschillende posities plaatsen zonder de knoop los te halen zoals op de buik en heup, net afhankelijk van baby's leeftijd en behoefte. De exclusieve kwaliteit katoen garandeert volledige ondersteuning van baby's rug. In deze draagdoek zit uw kindje in de aangeraden M-houding waarbij de knieholtes hoger zitten dan billen waardoor de rug van uw baby niet belast wordt en een goede ontwikkeling van de heupjes wordt gestimuleerd.

De draagdoek kan gemakkelijk geknoopt worden op diverse manieren. Deze draagdoek is geschikt vanaf geboorte tot 10 kilo (9 maanden) en kan zowel op de buik als op de rug geknoopt worden waardoor u hier erg lang plezier van kan hebben!


Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier