Draagdoek Tricot Slen Antraciet

  • Draagdoek Tricot Slen Knooptechnieken

In voorraad.

€ 69,50
Productbeschrijving

Draagdoek Tricot Slen Antraciet

Eigenschappen:
- Geschikt van geboorte tot 18 kilo
- Ook geschikt voor premature baby's
- Ergonomische draagdoek waarbij de baby in de aangeraden M-houding zit
- Afmeting: 65 x 540 cm
- Materiaal: 100% biologisch katoen
- Inclusief uitgebreide handleiding met instructies.

Hier ziet u een video met een uitleg over het gebruik van de Draagdoek Tricot Slen. Let op, de kleur van de draagdoek kan afwijken in de video.

Draagdoek Tricot Slen Antraciet

De draagdoek Tricot Slen van Babylonia is een doek die u op verschillende manieren kunt knopen om altijd de meest ergonomische houding voor uw baby te creëren. In deze draagdoek zit uw kindje in de aangeraden M-houding waarbij de knieholtes hoger zitten dan billen waardoor de rug van uw baby niet belast wordt en een goede ontwikkeling van de heupjes wordt gestimuleerd.
De Tricot Slen draagdoek kan gemakkelijk geknoopt worden op diverse manieren, u krijgt een uitgebreide handleiding waarmee u snel deze knooptechniek kan leren. Deze draagdoek is geschikt vanaf geboorte tot 18 kilo en kan zowel op de buik als op de rug geknoopt worden waardoor u hier erg lang plezier van kan hebben!

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier