Duobuggy Topmark Bobby Black

Duobuggy Topmark Bobby Black
  • Duobuggy Topmark Bobby Black
  • Duobuggy Topmark Bobby Black
  • Duobuggy Topmark Bobby Black

In voorraad

Adviesprijs: € 199,99

voor € 159,99

Productbeschrijving

Duobuggy Topmark Bobby Black

Eigenschappen:
- Afmeting uitgeklapt: 78x80x103 cm
- Afmeting ingeklapt: 34x26x103 cm
- Gewicht 11 kg
- Geschikt voor kinderen tot max. 15 kg
- Inclusief regenhoes
- Inclusief boodschappenmand

Duobuggy Topmark Bobby Black

Lekker wandelen met twee kindjes tegelijk was nog nooit zo makkelijk als met deze duobuggy Bobby van Topmark! 
De verschillende zittingen van deze duobuggy zijn los van elkaar te verstellen zodat de duowagen ideaal is voor een tweeling maar ook voor 2 kinderen van verschillende leeftijden. De tweelingbuggy wordt luxe geleverd met 2 zonnekap met extra verlengstuk, een ruime boodschappenmand en een regenhoes. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier