Easywalker Harvey² Premium Onyx Black + Maxi-Cosi Rock + Voetenzak & Hoogte-adapters

Nu gratis verzending
Easywalker Harvey² Premium Onyx Black + Voetenzak & Hoogte-adapters
  • Easywalker Harvey² Premium Onyx Black + Voetenzak & Hoogte-adapters
  • Easywalker Harvey² Premium Onyx Black + Voetenzak & Hoogte-adapters
  • Easywalker Harvey² Premium Onyx Black + Voetenzak & Hoogte-adapters
  • Easywalker Harvey² Premium Onyx Black + Voetenzak & Hoogte-adapters
  • Easywalker Harvey² Premium Onyx Black + Voetenzak & Hoogte-adapters
  • Easywalker Harvey² Premium Onyx Black + Voetenzak & Hoogte-adapters
  • Easywalker Harvey² Premium Onyx Black + Voetenzak & Hoogte-adapters
  • asywalker Harvey² Premium Onyx Black + Voetenzak & Hoogte-adapters
  • Easywalker Harvey² Premium Onyx Black + Voetenzak & Hoogte-adapters
  • asywalker Harvey² Premium Onyx Black + Voetenzak & Hoogte-adapters

In voorraad.

€ 1.099,99

Prijs zoals weergegeven: € 1.099,99

WW Harvey² Premium Easywalker EHA20011 Onyx Black   +€ 0,00
RW Harvey² Premium Easywalker EHA20111 Onyx Black   +€ 0,00
Adapterset Easywalker Harvey Hoogte   +€ 0,00
Voetenzak Easywalker Onyx Black   +€ 0,00
Autostoel Maxi Cosi Rock Nomad Black   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 1.099,99

Productbeschrijving

Easywalker Harvey² Premium Onyx Black + Maxi-Cosi Rock + Voetenzak & Hoogte-adapters

Eigenschappen kinderwagen:
- Inclusief lichtgewicht frame met leatherlook verstelbare duwstang
- Maximum gewicht: 22 kg
- Te gebruiken vanaf 6 maanden t/m 4 jaar
- Voorzien van All-Terrain wielen, geschikt voor alle soorten terrein
- Voor- en achterwielen voorzien van vering
- Voorwielen zijn voorzien van een zwenkstand
- Frame inclusief ruime boodschappenmand
- Frame compact inklapbaar met- of zonder wandelwagenzitting
- Inclusief reiswieg, voorzien van een luxe matrasje (3cm dik)
- Reiswieg is te gebruiken vanaf geboorte tot ongeveer 6 maanden
- Wandelwagen is te gebruiken vanaf 6 maanden t/m 3 jaar (15kg)
- Inclusief regenhoezen voor reiswieg en wandelwagenzitting
- Inlcusief hoogteadapters
- Wandelwagenzitting is tweezijdig op het frame te plaatsen
- Wandelwagenzitting is verstelbaar in 4 verschillende standen
- Wandelwagenzitting heeft een verstelbaar voetensteuntj
- Reiswieg en wandelwagenzitting verstelbaar in hoogte (adapterset hoogte los verkrijgbaar)
- Uitbreidbaar voor 2 kinderen d.m.v. een Extension Set (los verkrijgbaar)

Eigenschappen Maxi-Cosi Rock:
- Geschikt vanaf geboorte tot ongeveer 12 maanden (45 cm - 75 cm)
- Te bevestigen met een IsoFix base (Familyfix One Base) of met de autogordel
- In combinatie met de Familyfix One Base voldoet deze autostoel aan de i-Size norm
- Inclusief uitneembare zitverkleiner
- Inclusief zonnekap
- Geïntegreerd Side Protection System (SPS)

Afmetingen kinderwagen:
- Kinderwagen uitgeklapt: 110 x 98 x 59 (HxLxB)
- Kinderwagen ingeklapt: 40 x 90 x 59 (HxLxB)
- Gewicht frame + wandelwagenzitting: 10,8 kg

Easywalker Harvey² Premium Onyx Black + Maxi-Cosi Rock + Voetenzak & Hoogte-adapters

Koop de Easywalker Harvey² Premium Sapphire Blue nu als complete set met de bijpassende voetenzak, hoogte-adapters en Maxi-Cosi Rock Nomad Black! Zo bent u in één keer klaar en de gehele set is nu beschikbaar voor een super voordelige prijs!

Easywalker Harvey² Premium
Ontdek de luxe kinderwagen Easywalker Harvey². De prijswinnende kinderwagen welke wordt geprezen om zijn rijcomfort en gebruiksgemak.

De kinderwagen wordt standaard geleverd met een lichtgewicht aluminium frame met een leatherlook duwstang, welke verstelbaar is in diverse standen. Dit zorgt ervoor dat wanneer er lengte verschil is bij u en uw partner, u beiden comfortabel achter deze kinderwagen kunt wandelen. Het frame heeft op zowel de voor- en de achter wielen vering. De voorwielen van het frame hebben een zwenkstand en een stand welke op slot te zetten is. Dit zorgt ervoor dat wanneer u wilt wandelen op verschillende ondergronden, dit nog steeds goed en comfortabel kan. Daarnaast wordt het frame standaard geleverd met een ruime boodschappenmand. Het frame is compact inklapbaar met de wandelwagenzitting en heeft dan een gewicht van slechts 10,8 kg. Op het frame kunt u eventueel ook de babyautostoel plaatsen door middel van een adapterset (los verkrijgbaar), dit is ideaal voor wanneer u met uw kindje even snel een korte wandeling of boodschap wilt doen.

De kinderwagen wordt geleverd met een reiswieg, deze is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden (9 kg). De reiswieg wordt geleverd met een luxe matrasje met een dikte van ongeveer 3 cm. Door middel van de hoogte adapters kunt u de reiswieg en de wandelwagenzitting op twee verschillende hoogtes op het frame plaatsen.

De wandelwagenzitting van de Harvey² kunt u gebruiken vanaf ongeveer 6 maanden tot 3 jaar (22 kg) De wandelwagenzitting kan zowel naar u toe als van u af geplaatst worden. Hierdoor kan uw kindje optimaal genieten van al het moois wat om hem of haar heen gebeurt. Daarnaast is de zitting te verstellen in 4 verschillende ligposities, dit zorgt ervoor dat uw kindje altijd goed en comfortabel in de zitting zit/ligt. De wandelwagen heeft een 5-puntsgordelsysteem en een leatherlook uitvalbeugel. Hierdoor zit uw kindje altijd veilig in de zitting.

De Easywalker Harvey² kan eventueel ook gebruikt worden voor 2 kinderen van verschillende leeftijden. Hierbij gebruikt u de reiswieg en de wandelwagenzitting die u al heeft. U hoeft alleen een Extension Set aan te schaffen. Daarnaast is de Easywalker Harvey² ook te gebruiken voor een tweeling. Hierbij zult u en het Extension Set moeten aanschaffen, maar ook een losse reiswieg en wandelwagenzitting.

Maxi-Cosi Rock Nomad Black

De autostoel Maxi-Cosi Rock behoort tot de nieuwe i-Size Mid Price family van Maxi-Cosi. Deze autostoel kan gebruikt worden vanaf geboorte tot ongeveer 12 maanden (45 - 75cm). De autostoel kan op 2 manieren in de auto worden bevestigd. Wanneer u de autostoel via de autogordel bevestigd voldoet deze aan de Europese veiligheidsnorm. Samen met de Familyfix One Base (optioneel verkrijgbaar) voldoet deze autostoel echter aan de strenge i-Size normering. 

De autostoel Rock is naast zeer veilig ook erg comfortabel. De autostoel wordt geleverd inclusief verkleinkussen die niet alleen het hoofdje van uw baby perfect ondersteunt maar ook de zijkanten van de autostoel goed opvult. Hierdoor kan uw kleintje vanaf geboorte tot ongeveer 3 maanden heerlijk comfortabel in deze autostoel liggen. Na 3 maanden kan de verkleiner eruit worden gehaald zodat uw baby hierin tot ongeveer 12 maanden door kan groeien. 

De beschermhoes van Maxi-Cosi voor de autostoelen Rock, Pebble en Pebble Plus autostoel is lekker zacht door de comfortabele badstof. De autostoelhoes zorgt ervoor dat uw autostoel niet vuil wordt en langer meegaat. Daarnaast zorgt de badstof voor heerlijke warmte in de winter maar is dit materiaal ook lekker koel en vochtregulerend in de zomermaanden. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier