Een Baby'tje op Komst

Een Baby'tje op Komst
  • Een Baby'tje op Komst
  • Een Baby'tje op Komst
€ 16,95
Productbeschrijving

Een Baby'tje op Komst

Eigenschappen
- Aantal pagina's: 60
- Auteur: William Sears & Martha Sears
- Afmeting: 238 x 235 x 12 mm
- Gebonden hardcover

Een Baby'tje op Komst

Er komt een nieuwe baby aan! Dat is natuurlijk een grote verandering voor de andere kinderen binnen het gezin. 
Dit voorleesboek helpt de oudere kinderen in het gezin deze grote gebeurtenis beter te begrijpen en bereidt jouw kindje op een speelse wijze voor op de nieuwe baby en wat de baby nodig heeft op groter te groeien. Er wordt in het boek veel aandacht besteed aan de positieve aspecten van het 'grote broer of grote zus' zijn. 
Het boek heeft verschillende voorleestips achterin het boekje. 

 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier