Fleshouder | Bottle Cover Holder Babyjem 497 Large Blue

Bottle Cover Holder Babyjem Large Blue
  • Bottle Cover Holder Babyjem Large Blue

In voorraad.

€ 2,29
Productbeschrijving

Fleshouder | Bottle Cover Holder Babyjem Large Blue

Eigenschappen

- Vrolijke flessenhouder
- Houdt het flesje langer warm
- Geschikt voor flessen tussen 150 - 260 ml

Fleshouder | Bottle Cover Holder Babyjem Large Blue

Met deze vrolijke bottle cover van het merk Babyjem, fleurt u echt het flesje van uw kindje op! Daarnaast houdt deze schattige cover het flesje langer warm, zodat u rustig de tijd kunt nemen. Deze flessenhouder heeft een wit gaasje en is voorzien een een vrolijke bies. 

De Big Covers zijn geschikt voor flessen van 150ml tot 260ml.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier