Flessenborstel Babymoov Blue

Flessenborstel Babymoov Blue
  • Flessenborstel Babymoov Blue

In voorraad.

€ 3,99
Productbeschrijving

Flessenborstel Babymoov Blue

Eigenschappen

- 2-in-1: Geschikt voor flessen en spenen
- Materiaal borstel: kunststof
- Geschikt voor alle zuigflessen
- Afmeting: 13x6x38

Flessenborstel Babymoov Blue

Deze handige flessenborstel van het merk Babymoov is ideaal om flesjes schoon te maken. De borstel heeft een 2-in-1 functie; hij is geschikt voor het reinigen van zowel flesjes als spenen. Het uiteinde is namelijk los te schroeven en hier zit nog een kleiner borsteltje in. De borstel heeft een lange steel waardoor u flesjes van vrijwel iedere maat kunt reinigen en aan het uiteinde zit een haakje zodat u de borstel kunt ophangen om hem snel te laten drogen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier