Klemspeeltjes Funflex Multi Set

Nu gratis verzending
Funflex Multi Set
  • Funflex Multi Set
  • Funflex Multi Set
  • Funflex Multi Set
  • Funflex Multi Set
  • Funflex Multi Set | Bad
  • Funflex Multi Set | Buggy
  • Funflex Multi Set | Kinderwagen

In voorraad

Adviesprijs: € 49,99

voor € 17,99

Productbeschrijving

Funflex Multi Set

Eigenschappen

- 2 speeltjes: krab & bloem
- Inclusief flexibele speelarm
- Inclusief universele bevestigingsklem
- Te bevestigen aan o.a. ledikant, autostoeltje, kinderwagen, box, tafelblad, etc
- Geschikt van  0 -18 maanden
- Afmetingen: 
      Krab: 15 x 10 cm
      Bloem: 14 x 14 cm

Bekijk hier ons hele assortiment aan speelgoed 


      

Funflex Multi Set

Met deze Multi Set van Funflex hoeft uw kindje zich nooit te vervelen! Bestaande uit 2 speeltjes die u overal kunt bevestigen en gebruiken, is deze Multi Set ideaal. 
Bij deze set ontvangt u het universele klemsysteen waarmee u de speeltjes aan vrijwel alle oppervlaktes kunt bevestigen, zoals de kinderwagen, box, autostoeltje, kinderstoel, ledikantje, etc. Funflex is de winnaar van de Baby Innovation Award 2017 in de categorie Toys&Gifts. 

U kunt de speeltjes los gebruiken, bevestigen door middel van het klemsysteem of u kunt 2 speeltjes bevestigen aan de uiteindes van de flexibele arm.

Dancing Crab
Met deze vrolijkgekleurde Krab kan uw kindje nieuwe texturen ontdekken. Ook maakt de krab leuke geluiden en begint hij te trillen wanneer uw kindje aan het balletje trekt. 

Flower Ratlle
De rammelaar heeft een doorzichtig ruitje waardoor uw kindje naar het rammelgeluidje kan kijken. Deze Flower Rattle laat uw kindje verschillende texturen en knisperende geluidjes ontdekken!

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier