Halfhoogslaper Finn Eiken

Halfhoogslaper Finn Eiken
  • Halfhoogslaper Finn Eiken

Leverbaar met levertijd. Bezorging: 4-6 weken

Adviesprijs: € 549,99

voor € 489,00

Productbeschrijving

Halfhoogslaper Finn Eiken

Eigenschappen
- Materiaal: Meubelplaat met PVC
- Afmeting: 115 x 97 x 205 cm (HxBxL) 
- Geschikt voor matrasmaat 90x200 cm
- Inclusief 3 laden, kastje en 2 open vakken
- Inclusief uitschuifbaar bureau (123 x 50 cm)
- Inclusief lattenbodem

Halfhoogslaper Finn Eiken

Multifunctionele hoogslaper Finn zorgt voor een complete kinderkamer! Deze halfhoogslaper is voorzien van veel opbergruimte en zelfs een bureau wat uitgeschoven kan worden. Op deze manier is dit bed ideaal voor kleinere kinderkamers. 
Het bed is gemakkelijk te bereiken via een trapje aan de achterzijde, de lattenbodem voor het bed is inclusief. Aan de onderkant in deze halfhoogslaper voorzien van 3 ruime laden, 2 open opbergvakken en een 2-deurskastje. 

Om de halfhoogslaper compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 4 weken na de bestelling en betaling te realiseren.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier