Het Boek van de Kerstman

Het Boek van de Kerstman
  • Het Boek van de Kerstman

In voorraad.

Adviesprijs: € 24,99

voor € 17,99

Productbeschrijving

Het Boek van de Kerstman

Dit boek is ook erg leuk om als cadeautje weg te geven!

Het Boek van de Kerstman

Het Boek van de Kerstman staat vol met informatie over Kerst, liedjes, recepten en knutselideeën, uiteraard allemaal in een Kerst-thema!
Het Boek van de Kerstman is vormgegeven in een 'ouderwetse' look zodat je het idee krijgt alsof je het echt boek van de kerstman in handen hebt. Binnenin is het boek geillustreerd met prachtige tekeningen.
Om het boek zelf te lezen wordt een leeftijd vanaf 8 jaar aangeraden maar dit boek is ook perfect om uit voor te lezen!

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier