Hoeslaken Molton Wieg Chicco Next2Me Wit

Hoeslaken Molton Wieg Chicco Next2Me
  • Hoeslaken Molton Wieg Chicco Next2Me

Adviesprijs: € 29,99

voor € 19,99

Productbeschrijving

Hoeslaken Molton Wieg Chicco Next2Me Wit

Eigenschappen hoeslaken: 
- Materiaal: 100% katoen
Geschikt voor matrasjes met een afmeting van 50x83 cm
- Wasbaar op 40°C
- Kleur: wit
- Merk: Chicco

Hoeslaken Molton Wieg Chicco Next2Me Wit

Dit hoeslaken is speciaal ontwikkeld voor het matras van de wieg Next2Me van het merk Chicco. De molton is een matrasbeschermer die waterdichte bescherming biedt voor in het wiegje van uw kleintje. De hoeslaken is gemaakt van 100% katoen en kan gewassen worden op 40°C. Deze hoeslaken molton is geschikt voor de wieg Chicco Next2Me en andere wiegjes met een matras met de afmetingen 50x83 cm.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier