Inbakerdoek SwaddleMeyco Licht Roze 4-6 Maanden

Inbakerdoek SwaddleMeyco Licht Roze
  • Inbakerdoek SwaddleMeyco Licht Roze
  • Inbakerdoek SwaddleMeyco Licht Roze 1

In voorraad.

€ 13,99
Productbeschrijving

Inbakerdoek SwaddleMeyco Licht Roze 4-6 Maanden

Eigenschappen:
- Leeftijd: 4-6 Maanden
-100% katoen
-Kleur: Roze

Inbakerdoek SwaddleMeyco Licht Roze 4-6 Maanden


De Inbakerdoek SwaddleMeyco is een super praktische inbakerdeken die de baby kalmeert. Dewikkeldeken zorgt ervoor dat uw baby weer het gevoel ervaart van de tijd in de baarmoeder. De inbakerdoek is verstelbaar en zorgt ervoor dat de slaap van baby en ouders zal worden verbeterd. Het verschonen van de luier kan met de SwaddleMeyco aan, je kunt namelijk ook alleen de onderkant open maken.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier