Infantino Animal Parade Silhouette Links

Infantino Animal Parade Silhouette Links
  • Infantino Animal Parade Silhouette Links
  • Infantino Animal Parade Silhouette Links

In voorraad

€ 7,99
Productbeschrijving

Infantino Animal Parade Silhouette Links

Eigenschappen

- Set van 12 schakels
- 4x 4 dieren: konijn, leeuw, olifant en schildpad
- Geschikt vanaf 0 maanden
- Eenvoudig te bevestigen aan buggy of autostoel
- Geschikt om speelgoed aan te bevestigen

Infantino Animal Parade Silhouette Links

Met deze vrolijk gekleurde speelschakels van Infantino hoeft uw kindje zich niet te vervelen! De schakels bestaat uit een set van 12 stuks en hebben de vorm van 4 verschillende dieren. Uw kindje kan ze aan elkaar bevestigen en er een mooie ketting van maken. De schakels zijn eenvoudig aan de buggy, autostoel of kinderwagen te bevestigen, dus kunnen ze gemakelijk mee onderweg. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier