Infantino GoGaga Spiral Car Seat Activity Pink

Infantino GoGaga Spiral Car Seat Activity Pink
  • Infantino GoGaga Spiral Car Seat Activity Pink
  • Infantino GoGaga Spiral Car Seat Activity Pink

In voorraad

€ 19,99
Productbeschrijving

Infantino GoGaga Spiral Car Seat Activity Pink

Eigenschappen:
- Infantino Go Gaga Autostoel
- Leuk Spiraal Speeltje voor autostoel of buggy
- Vrolijk ontwerp met veel kleuren en verschillende opdrukjes
- Voorzien van 4 unieke speeltjes
- Met houten bijtring, spiegeltje, pluche giraffe en een rammelend balletje
- Afmeting: 28 cm

Infantino GoGaga Spiral Car Seat Activity Pink

Een vrolijk speeltje uit de GoGaga collectie van Infantino.Deze spiraal kunt u eenvoudig aan de autostoel, box of het bedje bevestigen. Door hem om de spijlen heen te draaien zal deze vast blijven zitten.

Dankzij de vrolijke prints en kleuren zal dit zachte speeltje de box, autostoel of babykamer helemaal opfleuren!

Uw kindje zal zich met dit speeltje niet vervelen. In de uiltjes zitten een rammelaartje en een piepje. Daarnaast zit ook aan het speeltje een spiegeltje. 

Deze boxspiraal/autostoelspeeltje is geschikt vanaf 0 maanden. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier