Joolz Hub Earth Cocoon Parrot Blue

Joolz Hub Earth Cocoon Parrot Blue
  • Joolz Hub Earth Cocoon Parrot Blue

Leverbaar met levertijd: 1-2 weken

Adviesprijs: € 130,00

voor € 99,00

Productbeschrijving

Joolz Hub Earth Cocoon Parrot Blue

Eigenschappen:
- Geschikt van 0-18 maanden
- Geschikt voor de kinderwagen Joolz Hub
- Inclusief luchtdoorlatend matrasJoolz Hub Earth Cocoon Parrot Blue

Met de Joolz Hub Cocoon is de wandelwagen Joolz Hub al vanaf de geboorte te gebruiken! De Cocoon is te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 18 maanden. De Joolz Hub Cocoon wordt geleverd inclusief een luchtdoorlatend matrasje, hierdoor zal uw kindje comfortabel en geborgen in de wandelwagen liggen. De Joolz Hub Cocoon is gemakkelijk te bevestigen in de wandelwagen.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier