Kapstokje Bopita Babyflex White

Kapstokje Bopita Babyflex White | Met haken
  • Kapstokje Bopita Babyflex White | Met haken
  • Kapstokje Bopita Babyflex White | Detail
  • Kapstokje Bopita Babyflex White | Zonder haken

Leverbaar met levertijd: 2-3 weken

€ 29,00
Productbeschrijving

Kapstokje Bopita Babyflex White

Eigenschappen:
- Materiaal: MDF
- Afmeting: 40 x 8 x 5cm (BxHxD)
- Met haken enkel geschikt voor kasten uit de Bopita Babyflex serie
- Zonder haken ook aan de muur te bevestigen

Let op! Dit boekenrek wordt speciaal voor u besteld bij onze leverancier. Hierdoor bedraagt de levertijd ongeveer 2-3 weken. 

Kapstokje Bopita Babyflex White

Dit handige kapstokje kan aan alle kasten uit de Bopita Babyflex serie gehangen worden. De kapstok is voorzien van haken die in de uitsparingen in deze kasten geschoven kunnen worden.
Heeft u geen Bopita Babyflex kast maar wilt u het kapstokje toch gebruiken? Zonder haken is de kapstok ook aan de muur te bevestigen. 
Het kapstokje is voorzien van 3 ronde knoppen waar iets aan gehangen kan worden. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier