Kast 2-deurs Bopita Babyflex Basic Wood White / Front Natural Wash

Kast 2-deurs Bopita Babyflex Basic Wood White / Front Gravel Wash
  • Kast 2-deurs Bopita Babyflex Basic Wood White / Front Natural Wash

Leverbaar met levertijd. Bezorging: 4-6 weken

Adviesprijs: € 369,00

voor € 355,00

Productbeschrijving

Kast 2-deurs Bopita Babyflex Basic Wood White / Front Natural Wash

Eigenschappen:
- Afmeting: 89 x 176 x 50cm (BxHxD)
- Materiaal: MDF/Spaanplaat

Let op! Deze kast wordt speciaal voor u besteld bij onze leverancier. Om de kast daarna compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 4-6 weken na de bestelling en betaling te realiseren.

Kast 2-deurs Bopita Babyflex Basic Wood White / Front Natural Wash

Moderne 2-deurskast van Bopita uit de Babyflex serie. Het kast is voorzien van een witte kleur en heeft een lade in de kleur Natural Wash. 
De indeling van de kast bestaat uit een legplank over de gehele breedte, 2 roedes en 2 korte legplanken welke verstelbaar zijn in hoogte. Daarnaast heeft de kledingkast een ruime lade aan de onderzijde. 
De lade is voorzien van een uitsparing als handgreep. De kastdeuren zijn voorzien van subtiele groeven en hebben verticale handgrepen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier