Kast Bopita Fiore

Kast Bopita Fiore
  • Kast Bopita Fiore
  • Kast Bopita Fiore
  • Kast Bopita Fiore

In voorraad. Bezorging: 2-3 weken

Adviesprijs: € 419,00

voor € 349,00

Productbeschrijving

Kast Bopita Fiore

Eigenschappen

- Merk: Bopita
- Grote kast met 2 roedes en 6 legplanken
- Afmeting (hxbxd): 185x106x55 cm
- Materiaal: MDF/Spaanplaat

LET OP: Dit product wordt speciaal voor u besteld bij onze leverancier en bij u thuis bezorgd door onze chauffeurs. De levertijd hierop bedraagt ongeveer 6 à 8 weken.

Kast Bopita Fiore

Babykamer Fiore van het merk Bopita heeft een liefelijke uitstraling dankzij de schuine, ranke pootjes en de retro handgrepen. 

Kast Fiore van het merk Bopita biedt u meer dan voldoende ruimte voor alle kleding van uw kleine! De grote kast is voorzien van 2 roedes en 6 legplanken. De kastdeuren hebben ronde handgrepen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier