Kinderstoel Childhome Ironwood Naturel / Wit

Kinderstoel Childhome Iron Wood Naturel / Wit
  • Kinderstoel Childhome Iron Wood Naturel / Wit
  • Kinderstoel Childhome Iron Wood Naturel / Wit | Zijkant
  • Kinderstoel Childhome Iron Wood Naturel / Wit | Achterzijde
  • Kinderstoel Childhome Iron Wood Naturel / Wit | Zijkant 2

In voorraad.

Adviesprijs: € 169,00

voor € 49,99

Productbeschrijving

Kinderstoel Childhome Iron Wood Naturel / Wit  

Eigenschappen: 
- Geschikt vanaf 6 maanden tot en met 36maanden
- Geschikt tot een maximum gewicht van 15kg
- Voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel
- Voorzien van een afneembare veiligheidsbeugel
- Materiaal: hout en metaal 
- Afmetingen: 61 x 55 x 92 cm (D x B x H)
- Merk: Childhome 

Kinderstoel Childhome Iron Wood Naturel / Wit  

Deze mooie kinderstoel van het merk Childhome is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 maanden tot 36 maanden. Het maximaal draaggewicht van de kinderstoel is 15 kilo. De kinderstoel is een combinatie van hout (multiplex) en metaal. Dankzij de retro look zal deze kinderstoel een mooie aanvulling zijn op uw interieur. 

De kinderstoel Childhome Iron Wood is voorzien van een 5-puntsgordel en een afneembare veiligheidsbeugel waardoor je kindje veilig in de stoel zal zitten. De kinderstoel wordt geleverd exclusief eetblad. Het eetblad is los verkrijgbaar. 

 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier