Kinderstoel Dolu Jay White

Kinderstoel Dolu Jay White
  • Kinderstoel Dolu Jay White
  • Kinderstoel Dolu Jay White
  • Optioneel te bestellen: stoelverkleiner

In voorraad

€ 19,99

Prijs zoals weergegeven: € 19,99

Kinderstoel Dolu Jay White   +€ 0,00
Nee, bedankt   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 19,99

Productbeschrijving

Kinderstoel Dolu Jay White

Eigenschappen
- Merk: Dolu
- Afneembaar eetblad
- Inclusief veiligheidsgordel
- Geschikt vanaf 6 maanden - 3 jaar 
- Afmeting: 90 x 70 x 60cm (LxDxB)

Kinderstoel Dolu Jay White

Handig kinderstoel van het merk Dolu in de kleur wit. Deze kinderstoel heeft een afneembaar eetblad zodat deze gemakkelijk schoon te maken is en een veiligheidsgordel zodat uw kindje hier vanaf 6 maanden zijn of haar hapjes in kan krijgen. De kinderstoel is geschikt tot circa 3 jaar. 

Bij deze kinderstoel zijn optioneel bijpassende stoelverkleiners te bestellen. Kies bovenaan de pagina of u deze bij wenst te bestellen. De afbeeldingen van deze stoelverkleiners zijn toegevoegd aan de afbeeldingen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier