Kinderstoel I-Dinner Dark Grey

Nu gratis verzending
Kinderstoel I-Dinner Dark Grey
  • Kinderstoel I-Dinner Dark Grey
  • Kinderstoel I-Dinner Dark Grey
  • Kinderstoel I-Dinner ingeklapt

Adviesprijs: € 70,00

voor € 34,99

Productbeschrijving

Kinderstoel I-Dinner Dark Grey

Eigenschappen:
- Type: I-Dinner 
- Kleur: Donker grijs
- Inclusief eetblad
- Niet in hoogte verstelbaar (geen meegroeistoel)
- Eenvoudig en snel inklapbaar 
- M
ateriaal: Kunststof / Metaal
- Rugleuning en voetensteun niet verstelbaar
- Geschikt vanaf 6 mnd tot 3 jaar

Kinderstoel I-Dinner Dark Grey

De I-Dinner kinderstoel is ideaal voor kindjes van 6 maanden tot 3 jaar. Kenmerkend voor de stoel is de comfortabele zitting en de handige voetensteun, je kleine zal heerlijk vertoeven in de stoel. De stoel is voorzien van een groot eetblad, deze biedt optimaal gemak zodat iedereen bij elkaar aan tafel kan zitten. De kinderstoel is in een mum van tijd in elkaar gezet. Wil je de kinderstoel tijdelijk opbergen? Dan klap je de stoel snel in tot een compact pakket zodat het weinig ruimte in beslag neemt. Deze kinderstoel is voorzien van veiligheidstuigjwe en de bekleding is uitwasbaar.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier