Kinderstoel Joovy Nook Turquoise

Web Only
Kinderstoel Childhome Kit Spits *New*
  • Kinderstoel Joovy Nook Turquoise
  • Kinderstoel Joovy Nook Turquoise
  • Kinderstoel Joovy Nook Turquoise
  • Kinderstoel Joovy Nook Turquoise

Verstuurd vanuit fabrikant: 2 - 3 dagen levertijd

€ 99,95
Productbeschrijving

Kinderstoel Joovy Nook Turquoise

Eigenschappen:

  • Afneembare, draaibare tray met 4 instelbare standen
  • Gemakkelijk schoon te maken, vaatwasmachinebestendige tray en leder-look zittingen kunnen gemakkelijk worden afgeveegd
  • Compacte draaggreep
  • Verstelbare 5-puntsgordel,
  • max. gewicht kind 22,5kg
  • BPA/BPS/flataat/lood vrij

 

Kinderstoel Joovy Nook Turquoise

De Nook is gebaseerd op gemak. Het eetblad kun je gemakkelijk opzij schuiven en is geschikt voor de vaatwasser. De Nook heeft een dienblad met vier diepte-instellingen om voedsel op het dienblad en van de schoot van het kind te houden.Ook de leder-look zitting is vaatwasserbestendig en gemakkelijk schoon te vegen met een doekje. Om ervoor te zorgen dat je kleintje veilig kan eten is de Nook voorzien van een 5-punts gordel. De Nook is gemakkelijk op te bergen of mee te nemen. Hoge stoelen zijn groter, breder en minder gebruiksvriendelijk geworden. De Nook daarentegen klapt compact op als een strandstoel en is gemakkelijk te gebruiken bij picknicks, kamperen, vrienden en bij opa en oma thuis.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier