Kinderstoel Little World Lewis Grijs

Kinderstoel Little World Lewis Grijs
  • Kinderstoel Little World Lewis Grijs
  • Kinderstoel Little World Lewis Grijs | Zijkant
  • Kinderstoel Little World Lewis Grijs | Voetensteun
  • Kinderstoel Little World Lewis Grijs | Eetblad
  • Kinderstoel Little World Lewis Grijs | Achterzijde
  • Kinderstoel Little World Lewis Grijs

In voorraad

€ 32,99
Productbeschrijving

Kinderstoel Little World Lewis Grijs

Eigenschappen: 
- Geschikt van 6 maanden tot ongeveer 3 jaar (15 kilo)
- Inclusief, groot eetblad; deze kan ok eenvoudig verwijderd worden
- Voorzien van een voetensteun
- De poten van deze kinderstoel zijn eenvoudig te verwijderen, waardoor deze in twee hoogtes verstelbaar is. 
- Eenvoudig te reinigen
- Voorzien van een 5-puntsgordel 
- Afmetingen kinderstoel: 103x44x44cm
- Gewicht kinderstoel: 3.6kg

Kinderstoel Little World Lewis Grijs

Schuif je kindje gezellig mee aan tafel met deze kinderstoel Lewis van Litte World. De Lewis kinderstoel is voorzien van een ruim eetblad, die eventueel ook verwijderd kan worden. Het eetblad kan gemakkelijk worden opgeborgen aan de achterkant van de eetstoel. Daarnaast is deze Little World kinderstoel voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel en voetensteuntje. Zo zit je kindje altijd veilig en comfortabel in het kinderstoeltje. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier