Kinderstoel Quax Sit Up 4-in-1 Ultimo3 Grey

Kinderstoel Quax Sit Up 4-in-1 Ultimo3 Grey
  • Kinderstoel Quax Sit Up 4-in-1 Ultimo3 Grey
  • Kinderstoel Quax Sit Up 4-in-1 Ultimo3 Grey
  • Juniorstoel - Kinderstoel Quax Sit Up 4-in-1 Ultimo3 Grey
  • Kinderstoel Quax Sit Up 4-in-1 Ultimo3 Grey
  • Kinderstoel Quax Sit Up 4-in-1 Ultimo3 Grey

In voorraad.

€ 119,99
Productbeschrijving

Kinderstoel Quax Sit Up 4-in-1 Ultimo3 Grey

Eigenschappen

- 4-in-1 kinderstoel
- Keukeneilandhoogte: 92 cm
- Tafelhoogte: 80 cm
- Juniorhoogte: 62 cm
- Te gebruiken als speelstoeltje
- Eenvoudig met 1 hand verstelbaar
- Inclusief afneembaar eetblad
- Inclusief zitkussen
- Inclusief 5-puntsveiligheidsgordel
- Materiaal frame: geëpoxeerd aluminium
- Materiaal zitje en eetblad: phthalaten-vrije kunststof

Kinderstoel Quax Sit Up 4-in-1 Ultimo3 Grey

Deze prachtige Ultimo 3-in-1 kinderstoel van het merk Quax is de ideale kinderstoel! De stoel is op wel 4 verschillende manieren te gebruiken; op keukeneilandhoogte, standaard tafel hoogte, juniorstoel en wanneer u de gordeltjes en het eetblad verwijderd heeft u een speelstoeltje voor uw kleine!

Door middel van drukknoppen in de poten kunt u de stoel eenvoudig verstellen. Op deze manier hoeft u niet aan de stoel te sleutelen maar kunt u hem snel naar uw omgeving aanpassen. Daarnaast is de Ultimo ook lekker veilig: de stoel is voorzien van een 5-puntsveiligheidsgordel. Naast de handige functionaliteiten is deze stoel een prachtige toevoeging voor het interieur. Het frame van de Ultimo 3 is vervaardigd uit geëpoxeerd aluminium, de zitkuip en de eettablet uit phthalaten-vrije kunststof en het zitkussen uit polyester.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier