Kinderstoel Safety 1st. Timba Warm Grey

Nu gratis verzending
Kinderstoel Safety 1st. Timba Warm Grey
  • Kinderstoel Safety 1st. Timba Warm Grey
  • Kinderstoel Safety 1st. Timba Warm Grey
  • Kinderstoel Safety 1st. Timba Warm Grey

In voorraad.

Adviesprijs: € 74,99

voor € 69,99

Productbeschrijving

Kinderstoel Safety 1st. Timba Warm Grey

Eigenschappen:

- Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot en met 10 jaar
- Verstelbaar zitgedeelte en voetensteun
- Inclusief eetblad
- Inclusief 3-punts veiligheidsgordel
- Maximaal draaggewicht: 30kg

Kinderstoel Safety 1st. Timba Warm Grey

Deze lichtgewicht meegroeistoel van het bekende merk Safety 1st is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De kinderstoel wordt geleverd inclusief een 3-punts veiligheidstuigje, zo zit je kindje altijd veilig in de kinderstoel. Het zitgedeelte en het voetensteuntje van de Timba kinderstoel zijn beide verstelbaar. Op deze manier groeit de stoel volledig met je kindje mee. Daarnaast kun je je kindje veilig in de kinderstoel bevestigen met de 3-punts veiligheidsgordel. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier