Kinderstoel Titanium Baby Deluxe Stone Black

Nu gratis verzending
Kinderstoel Titanium Baby Deluxe Stone Black
  • Kinderstoel Titanium Baby Deluxe Stone Black

Adviesprijs: € 99,99

voor € 66,66

Productbeschrijving

Kinderstoel Titanium Baby Deluxe Stone Black

Eigenschappen kinderstoeltje:
- Geschikt vanaf 6 maanden tot +/- 3 jaar
- In 7 hoogtes verstelbaar
- Rugleuning in 3 posities verstelbaar
- Afneembaar en verstelbaar eetblad
- In hoogte verstelbare voetensteun
- Gemakkelijk inklapbaar
- Voorzien van 2 wieltjes aan de achterzijde, gemakkelijk verplaatsbaar
- Afmeting kinderstoel uitgeklapt: 70 x 59 x 99 cm
- Afmeting kinderstoel ingeklapt: 29 x 59 x 85 cm
- Gewicht kinderstoeltje: 10 kg

Kinderstoel Titanium Baby Deluxe Stone Black

Deze Luxe Kinderstoel van het merk Titanium Baby is van alle gemakken voorzien. De kinderstoel Deluxe is verstelbaar in hoogte in 7 verschillende posities, ook het voetensteuntje is in hoogte verstelbaar. Daarnaast is deze kinderstoel in ligstand verstelbaar in 3 posities waardoor deze kinderstoel bijna plat gelegd kan worden. Hierdoor is de kinderstoel al geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Het kinderstoeltje is voorzien van een 5-puntsgordel waardoor uw kleintje stevig en veilig in de stoel vastgemaakt kan worden. 
Het eetblad van deze kinderstoel is afneembaar en verstelbaar en bestaat uit 2 delen waardoor deze na een maaltijd heel gemakkelijk schoon te maken is. De stoel is voorzien van wieltjes met een rem aan de achterzijde waardoor deze snel verrijdbaar is en is ook heel gemakkelijk inklapbaar waardoor u deze na de maaltijd op kunt bergen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier