Kinderstoel Domino Colorfull Home White incl. Eetblad

Kinderstoel Beste Colorfull Home White incl. Eetblad
  • Kinderstoel Beste Colorfull Home White incl. Eetblad

In voorraad.

€ 79,99
Productbeschrijving

Kinderstoel Domino Colorfull Home White incl. Eetblad

Eigenschappen

- Inclusief afneembaar eetblad
- Stoelverkleiner los verkrijgbaar
- Stoel op 11 hoogtes te verstellen
- Inclusief uitvalbeugel
- Geschik vanaf circa. 6 maanden
- Geschikt tot: 50 kg
- Materiaal: massief beukenhout
- Inclusief driepuntsgordel
- Afmeting: D: 50 cm B: 45 cm H: 78 cm

Kinderstoel Domino Colorfull Home White incl. Eetblad

Deze meegroeikinderstoel van het merk Colorfull Home is ideaal voor alle fases voor uw kindje! De stoel van van massief beukenhout en kan op wel 11 verschillende posities in de hoogte versteld worden. Daarnaast heeft hij ook een nieuw gordelsysteem, waardoor het veiligheidstuigje extra veilig is! 

De stoel wordt geleverd inclusief eetblad, zodat uw kindje direct kan aanschuiven aan tafel! De stoel is geschikt vanaf circa. 6 maanden; uw kindje moet zelfstandig rechtop kunnen zitten. 

Vervolgens kunt u de kinderstoel doorgebruiken tot wel 50 kg! Van deze kinderstoel kunt u dus nog lang genieten. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier