Kinderwagen + Autostoel Born Lucky Elegance Blue

Kinderwagen + Autostoel Born Lucky Elegance Blue
  • Kinderwagen + Autostoel Born Lucky Elegance Blue | Reiswieg
  • Kinderwagen + Autostoel Born Lucky Elegance Blue | Wandelwageninzet
  • Kinderwagen + Autostoel Born Lucky Elegance Blue
  • Kinderwagen + Autostoel Born Lucky Elegance Blue | Wandelwageninzet

In voorraad

Adviesprijs: € 399,99

voor € 349,99

Productbeschrijving

Kinderwagen + Autostoel Born Lucky Elegance Blue

Eigenschappen kinderwagen:
- Voorzien van licht aluminium frame
- Omkeerbare wandelwagen inzet
- Inclusief reiswieg
- Afneembare zonnekap
- Rugleuning verstelbaar in 4 posities
- Eenvoudig in te klappen
- Inclusief autostoel groep 0 
- Inclusief verstelbare bumperbar
- Inlcusief ruime boodschappenmand
- Voorwielen zijn vast te zetten
- Kinderwagen gaat eenvoudig op de rem met één voet

Kinderwagen + Autostoel Born Lucky Elegance Blue

Deze moderne kinderwagen Elegance van het merk Born Lucky is te gebruiken vanaf de geboorte todat je kindje ongeveer 3 jaar oud is. De praktische kinderwagen wordt geleverd inclusief reiswieg, deze gebruik je de eerste maanden. Nadat je kleintje uit de reiswieg is gegroeid, kun je de wandelwageninzet op het frame plaatsen. De wandelwageninzet kun je gebruiken tot een maximaal gewicht van 15kg. 

De kinderwagen is dankzij zijn aluminium frame en het compacte invouwen, ideaal om mee te nemen in een kleinere auto. Ga je even snel weg met de auto en wil je niet de hele kinderwagen meenemen? Geen probleem! De kinderwagen Born Lucky Elegance wordt namelijk geleverd inclusief een groep 0 autostoeltje. Deze kan dus direct vanuit de auto op het frame geplaatst worden en je bent klaar om te gaan! 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier