Kinderwagen Bebetto Nico Estilo Black - Frame Silver

Kinderwagen Bebetto Pascal Dark Grey LJ230
  • Kinderwagen Bebetto Nico Estilo Black - Frame Silver
  • Kinderwagen Bebetto Nico Estilo Black - Frame Silver
  • Kinderwagen Bebetto Nico Estilo Black - Frame Silver
  • Kinderwagen Bebetto Nico Estilo Black - Frame Silver
  • Kinderwagen Bebetto Nico Estilo Black - Frame Silver
  • Kinderwagen Bebetto Nico Estilo (voorbeeldkleur)
  • Kinderwagen Bebetto Nico Estilo (voorbeeldkleur)
  • Kinderwagen Bebetto Nico Estilo (voorbeeldkleur)
  • Kinderwagen Bebetto Nico Estilo (voorbeeldkleur)

In voorraad.

€ 499,99
Productbeschrijving

Kinderwagen Bebetto Nico Estilo Black - Frame Silver

Eigenschappen:
- Te gebruiken vanaf geboorte tot ongeveer 3 jaar
- Inclusief lichtgewicht zilverkleurig frame met kantelbaar verstelbare duwstang
- Frame inclusief luchtbanden met instelbare vering
- Voorwielen voorzien van een zwenkstand
- Inclusief luxe ruime reiswieg
- Reiswieg voorzien van een tweezijdig te gebruiken matras
- Reiswieg voorzien van verstelbare rugleuning
- Reiswieg voorzien van ventilatiegedeelte
- Inclusief wandelwagenzitting
- Wandelwagenzitting is tweezijdig op het frame te plaatsen
- Wandelwagenzitting verstelbaar in diverse posities
- Wandelwagenzitting inclusief verlengbare zonnekap
- Inclusief verzorgingstas
- Inclusief bekerhouder
- Inclusief regenhoes

Afmetingen:
- Gewicht frame: 8,5 kg
- Gewicht frame + wandelwagenzitting: 13,4 kg
- Afmeting uitgeklapt: 113 x 106 x 61,5 cm (HxLxB)
- Afmeting ingeklapt: 41 x 82 x 61,5 cm (LxHxB)

Kinderwagen Bebetto Nico Estilo Black - Frame Silver

Bebetto Nico Estillo: 'Een echte eye-cather!'

De kinderwagen Nico Estillo van Bebetto is een luxe kinderwagen welke geleverd wordt met een lichtgewicht zilver frame. Het frame heeft een leatherlook duwstang welke verstelbaar is in diverse kantelposities. Het frame wordt geleverd met 4 luchtbanden welke allemaal voorzien zijn van een instelbare vering. Zo kunt u de vering gemakkelijk aanpassen aan diverse ondergronden waar u gaat wandelen. De voorwielen van de kinderwagen zijn voorzien van een zwenkstand welke ook eventueel op slot te zetten zijn. Ideaal voor wanneer u eventueel aan het wandelen bent in het losse zand of op de wat ruwere ondergronden. Het frame wordt standaard uitgevoerd met een grote boodschappenmand. Eventueel is er een mogelijkheid om een babyautostoel op het frame te plaatsen, hiervoor heeft u wel een adapterset nodig. Deze dient los aangeschaft te worden. 

De eerste 6 maanden gebruikt u voor uw kindje de luxe reiswieg van de Nico Estillo. De reiswieg is een ruime reiswieg welke voorzien wordt van een stevig matrasje welke aan beide zijdes te gebruiken is voor een ideaal slaap en rustcomfort van uw kindje. De rugleuning van de reiswieg is te verstellen. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw kindje niet altijd helemaal plat ligt maar ook iets hoger. Met name worden deze standen gebruikt op het moment dat uw kindje eventueel last zou kunnen hebben van reflux. De reiswieg is ook voorzien van een zonnekap met een extra luchtventilatie-gedeelte. Dit zorgt ervoor dat in de warme zomermaanden uw kindje geen last heeft van de warmte. 

Na ongeveer 6 maanden gaat u gebruik maken van de wandelwagenzitting van de Nico Estillo. De wandelwagenzitting is te gebruiken tot ongeveer 3 jaar. De wandelwagenzitting is tweezijdig op het frame te plaatsen. Voor de eerste maanden is het fijn dat u uw kindje nog goed in de gaten kan houden, maar na een paar maanden is het voor uw kindje ook leuk om andersom op het frame geplaatst te worden en zo van alles te kunnen genieten wat er om hem/haar heen gebeurd. De wandelwagenzitting is in beide kanten verstelbaar in verschillende posities, zodat uw kindje ook voldoende kan rusten/slapen tijdens het wandelen. De zonnekap van de wandelwagenzitting is verlengbaar en ook deze is voorzien van een extra ventilatie gedeelte. De wandelwagenzitting wordt geleverd inclusief een voetendekje welke kan functioneren als een voetenzak voor in de koude herfst/wintermaanden. Daarnaast worden ook de orginele luiertas en bekerhouder bij het pakket geleverd.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier