Kinderwagen Babycare Johnson Snopy Black/Blue

Nu gratis verzending
Kinderwagen/Buggy Babycare Johnson Snopy Black/Blue
  • Kinderwagen Johson Snopy Black/Pink afmetingen
  • Kinderwagen Babycare Johnson Snopy Slaapstand
  • Kinderwagen/Buggy Babycare Johnson Snopy Black/Blue

In voorraad.

Adviesprijs: € 179,99

voor € 99,99

Productbeschrijving

Kinderwagen Babycare Johnson Snopy Black/Blue

Eigenschappen

- Omklapbare duwstang
- Het zitje kan naar u toegericht worden en van u af
- Omvormbaar tot reiswieg dankzij rugleuning van het wandelwagentje die volledig plat kan
- Rugleuning is in drie standen verstelbaar
- Verstelbare voetensteun
- Eenvoudig in te klappen met een hand
- Onderstel blijft ingeklapt rechtop staan
- Lichtgewicht aluminium frame

Afmetingen

- Gewicht: 8,4 kg
- 52 cm breed
- 96 cm hoog
- Afmetingen ingeklapt: 52 x 96 x 30 cm

Buggy/Kinderwagen Babycare Johnson Snopy Black/Blue

De kinderwagen / buggy Babycare Johnson Snopy is vanaf de geboorte van je kindje te gebruiken tot ongeveer 3 jaar oud. Aan te raden is om de eerste maanden gebruik te maken van een inleg-reiswieg (niet inbegrepen). De rugleuning van de kinderwagen kan helemaal plat waardoor uw kindje lekker kan liggen. De kinderwagen is dus voorzien van een lig -en zitstand, waardoor deze buggy / kinderwagen erg multifunctioneel is. Het kindje kan naar u toe en van zich af kijken, doordat de duwstang kan kantelen.

Let op: de foto wijkt iets af van het product. Aan de voorkant zitten dubbele wielen (dus 4) en aan de achterkant zitten enkele wielen (2). In totaal heeft deze wagen dus 6 wielen in plaats van 8. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier