Kinderwagen Joovy Caboose Ultralight Graphite Gray

Nu gratis verzending
Kinderwagen Joovy Caboose Ultralight Graphite Gray
 • Kinderwagen Joovy Caboose Ultralight Graphite Gray
 • Kinderwagen Joovy Caboose Ultralight Graphite Gray
 • Kinderwagen Joovy Caboose Ultralight Graphite Gray
 • Kinderwagen Joovy Caboose Ultralight Graphite Gray

Verstuurd vanuit fabrikant: 2 tot 3 dagen levertijd

€ 249,95
Productbeschrijving

Kinderwagen Joovy Caboose Ultralight Graphite Gray

Eigenschappen kinderwagen: 

 • Zitjes geschikt voor kinderen tot en met 20 kg
 • Inclusief meerijd plankje
 • Inclusief organiser en universele autostoel adapter
 • Rubberen anti-lek banden
 • Open formaat: 96,5 x 54 x 107 cm (L x B x H)
 • Gevouwen grootte: 115 x 54 x 54 cm (L x B x H)
 • Gewicht van de wandelwagen met luifel & wielen - 10 kg
 • Stoel Minimale leeftijd - 3 maanden
 • Minimumleeftijd met autostoeladapter - 0 maanden

Kinderwagen Joovy Caboose Ultralight Graphite Gray

Als lichtste stand-on tandem kinderwagen ter wereld is de Caboose Ultralight niet alleen duurzaam, maar ook zeer gemakkelijk te duwen, zelfs met een volle lading. Je zult je verbazen over de soepelheid van het manoeuvreren van deze mooie kinderwagen.

Deze ultracompacte kinderwagen is zo groot als een enkele kinderwagen, maar zit vol met de functionaliteit van een full-size dubbele kinderwagen. Afgedichte kogellagerwielen en 4-wielophanging zorgen voor een soepele rit. Navigeren door drukke gebieden is een fluitje van een cent met het ingebouwde stand-up-board en bankje voor je oudere kind. Perfect voor het hele gezin!

De Caboose Ultralight is top voor ouders én kinderen: Zitten, staan of lopen naast de wandelwagen? Het kan allemaal. Het geïntegreerde stand-up-board is gecentreerd in de wielbasis van de Caboose Ultralight en is super stabiel, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat er iets uit balans raakt.

De Joovy Caboose Ultralight wordt geleverd inclusief eetblad, organizer en autostoeladapter. Als jouw peuter jonger is dan 2,5 jaar kun je een groot, naar voren gericht, verstelbaar achterzitje toevoegen aan de Caboose Ultralight. De kinderwagen kan worden ingeklapt met de tweede stoel op z’n plaats - je hoeft deze niet eerst te verwijderen.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier