Kinderwagen Mutsy Nio 2019 - Explore Amazon Green + Accessoires

Nu gratis verzending
Kinderwagen Mutsy Nio 2019 - Explore Amazon Green + Accessoires
  • Kinderwagen Mutsy Nio 2019 - Explore Amazon Green + Accessoires
  • Kinderwagen Mutsy Nio 2019 - Explore Amazon Green
  • Kinderwagen Mutsy Nio 2019 - Explore Amazon Green
  • Kinderwagen Mutsy Nio 2019 - Explore Amazon Green
  • Kinderwagen Mutsy Nio 2019 - Explore Amazon Green
  • Kinderwagen Mutsy Nio 2019 - Explore Amazon Green
  • Kinderwagen Mutsy Nio 2019 - Explore Amazon Green

In voorraad

€ 669,00

Prijs zoals weergegeven: € 669,00

Mutsy regenhoes NIO Wandelwagen   +€ 0,00
Mutsy regenhoes NIO Reiswieg   +€ 0,00
Voetenzak Mutsy NIO Explore Amazon Green   +€ 0,00
Frame NIO Red Grip Standaard   +€ 0,00
Reiswieg NIO Explore Amazon Green   +€ 0,00
Bekleding NIO Explore Amazon Green   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 669,00

Productbeschrijving

Kinderwagen Mutsy Nio 2019 - Explore Amazon Green + Accessoires

Eigenschappen kinderwagen 

- Frame met foam/rubber banden met profiel en vering, afgewerkt met cognackleurig lederen verstelbare duwstang 
- Gewicht frame: 12,7 kg
- Frame inklapbaar met wandelwageninzet
- Reiswieg afgewerkt met cognackleurige details
- Reiswieg inclusief luchtdoorlatend matras. en luchtdoorlatend gedeelte in de zonnekap
- Wandelwageninzet afgewerkt met cognackleurige details en bumperbar
- Wandelwageninzet heeft een verstelbare rugleuning en voetensteun
- Wandelwageninzet heeft een ergonomische ligpositie
- Wandelwageninzet kan in beide richtingen worden geplaatst
- Zonnekap van de wandelwageninzet is verlengbaar en heeft een luchtdoorlatend gedeelte
- Inclusief boodschappenmand

Afmetingen kinderwagen:

- Afmetingen ingevouwen (LxBxH): 76 x 57x 41 cm
- Afmetingen uitgevouwen (LxBxH): 69 x 57 x 99 – 109 cm

Kinderwagen Mutsy Nio 2019 - Explore Amazon Green + Accessoires

De kinderwagen Mutsy Nio wordt nu tijdelijk geleverd inclusief gratis regenhoes voor de reiswieg, regenhoes voor het zitje én voetenzak!

Mutsy Nio 2019

De kinderwagen Mutsy Nio North is de nieuwste kinderwagen van het bekende merk Mutsy. Deze kinderwagen wordt geleverd inclusief frame, een compacte reiswieg en een wandelwageninzet. De Mutsy Nio is te gebruiken vanaf de geboorte totdat het kindje ongeveer 3 jaar is. 


Het frame van de kinderwagen heeft foam/rubber banden met een goed profiel en vering. Hierdoor kunnen de banden niet lek gaan, en is het frame geschikt voor zowel het stadsgebruik als de ruwere ondergronden. Het frame wordt standaard geleverd met verstelbare cognackleurige duwstang en boodschappenmand.

De reiswieg is te gebruiken voor de eerste 6 maanden. De reiswieg wordt standaard geleverd met een luchtdoorlatend matras zodat uw kindje hier lekker in kan slapen. Daarnaast is de reiswieg standaard uitgerust met een luchtdoorlatend gedeelte in de zonnekap, zodat in de zomermaanden de reiswieg voldoende ventilerend is. Daarnaast is voor de eerste maanden de kinderwagen ook te gebruiken met autostoel op het frame, dit werkt doormiddel van het adapterset geschikt voor de Mutsy Nio.

De wandelwageninzet is te gebruiken vanaf ongeveer 4 maanden tot dat uw kindje gemiddeld 3 jaar oud is. Zowel de rugleuning als het voetensteuntje van de wandelwageninzet zijn verstelbaar, waardoor de zitting volledig op de wensen van uw kindje kan worden afgesteld. De wandelwageninzet wordt standaard geleverd met een cognackleurige bumperbar. Daarnaast is de wandelwageninzet uitgerust  met een verlengbare, luchtdoorlatende zonnekap, hierdoor is de wandelwageninzet voldoende ventilerend en uv-werend voor in de warme zomermaanden. De wandelwageninzet is zowel naar u toe te plaatsen als van u af, dit zorgt ervoor dat uw kindje optimaal kan genieten van het geen wat er om zich heen gebeurd. De wandelwageninzet uitgerust met een 5-punts veiligheidsgordelsysteem.  

Accessoires

Met de Mutsy regenhoezen voor de reiswieg en wandelwagen zit uw kindje altijd droog tijdens een ritje. De hoezen passen perfect om de kinderwagen, en beschermen uw kindje tegen regen, wind en sneeuw. 

Met de bijpassende voetenzak ligt uw kindje heerlijk warm in de kinderwagen. De binnenkant van de voetenzak Mutsy bestaat uit fleece materiaal en is voorzien van een ritssluiting en handige gordelopeningen om de voetenzak te bevestigen in de reiswieg of het zitje. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier