Kinderwagen Nuna Demi Grow Caviar/Charcoal

Nu gratis verzending
Kinderwagen Nuna Demi Grow Caviar/Charcoal
  • Kinderwagen Nuna Demi Grow Caviar/Charcoal
  • Kinderwagen Nuna Demi Grow Caviar/Charcoal
  • Kinderwagen Nuna Demi Grow Caviar/Charcoal
  • Kinderwagen Nuna Demi Grow Caviar/Charcoal
  • Kinderwagen Nuna Demi Grow Aspen
  • Kinderwagen Nuna Demi Grow Aspen
  • Kinderwagen Nuna Demi Grow Aspen
  • Tas Nuna
  • Tas Nuna
  • Tas Nuna

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 899,00

Prijs zoals weergegeven: € 899,00

Productbeschrijving

Kinderwagen Nuna Demi Grow Caviar/Charcoal

Eigenschappen: 
- Te gebruiken vanaf geboorte tot ongeveer 22 kg
- Inclusief zwart frame met leatherlook zwartkleurig verstelbare duwstang
- Frame met 4 grote foam/rubber banden
- Frame voorzien van voor- en achtervering
- Voorwielen voorzien van een zwenkstand
- Frame voorzien van een grote uitneembare boodschappenmand
- Wielen inclusief spatborden en ingebouwde wieldeksels
- Inclusief ruime reiswieg
- Reiswieg inclusief luchtdoorlatend matras
- Reiswieg is helemaal plat in te klappen
- Reiswieg heeft een 'verborgen' vakje voor bijvoorbeeld de telefoon of portomonnee
- Reiswieg heeft een ingebouwd uv-scherm
- Reiswieg heeft ingebouwde ventilatiepanelen
- Inclusief wandelwagenzitting
- Wandelwagenzitting is tweezijdig op het frame te plaatsen
- Wandelwagenzitting heeft 3 verstelbare posities
- Wandelwagenzitting heeft een verstelbaar voetensteun
- Wandelwagenzitting heeft een 4-seizoenen bekleding
- Wandelwagenzitting heeft een verstelbare zonnekap inclusief ingebouwd uv-scherm
- Wandelwagenzitting inclusief 5-puntsgordelsysteem, ombouwbaar tot 3-puntsgordelsysteem
- Wandelwagenzitting inclusief leatherlook zwartkleurige uitvalbeugel
- Inclusief regenhoes reiswieg/wandelwagen
- Inclusief adapterset baby autostoel
- Inclusief voetenzak
- Uitbreidbaar voor een duo- of tweeling kinderwagen (los verkrijgbaar)

Afmetingen:
- Uitgeklapt: 99 x 61 x 109 cm  (LxBxH)
- Ingeklapt: 58 x 61 x 89 cm (LxBxH)
- Gewicht: 12 kg 

Kinderwagen Nuna Demi Grow Caviar/Charcoal

Nuna Demi Grow, Be ready for tomorrow.

Over je bestemming heb je niet altijd wat te zeggen, maar je kunt wel klaar zijn voor de reis. Met de mogelijkheid om de Nuna Demi Grow uit te breiden naar een duo- of zelfs een tweelingwagen heeft de demi grow alles wat je wilt. Ontworpen voor jou en de toekomst. De Nuna Demi Grow is geschikt vanaf geboorte tot ongeveer 22 kg.

De kinderwagen Nuna Demi Grow wordt geleverd met een robuust zwart frame met een leatherlook zwartkleurige duwstang, deze is te verstellen in verschillende standen. Ideaal voor wanneer er tussen u en uw partner lengte verschil is. Zo loopt u beide goed en comfortabel achter de kinderwagen. Het frame bestaat uit 4 grote foam rubber banden welke voorzien zijn van vering. De achterwielen van de kinderwagen zijn voorzien van spatborden en en ingebouwde wieldeksels welke beschermend zijn tegen vuil. De voorwielen zijn voorzien van een zwenkstand en zijn eventueel ook op slot te zetten. Daarnaast heeft een frame een grote XL-boodschappenmand welke ook uitneembaar is. Eventueel kunt u op het frame ook een babyautostoel plaatsen doormiddel van een adapterset. Deze worden standaard bij de kinderwagen geleverd. 

Voor de eerste 6 maanden van uw kindje maakt u gebruik van de reiswieg. De reiswieg van de Demi Grow is voorzien van een comfortabel matras waardoor uw kindje altijd goed in de reiswieg kan slapen en of rusten. De zonnekap van de reiswieg heeft een ingebouwd UV-scherm welke gemakkelijk aan de zijkant van de wieg te bevestigen is voor middel van magneten. De zijkanten van het UV-scherm zijn voorzien van luchtdoorlatende gedeeltes Hierdoor is uw kindje altijd voldoende beschermt tegen de felle zonnestralen en is er toch nog voldoende luchtcirculatie. 

Na 6 maanden maakt de reiswieg plaats voor de wandelwagenzitting. Deze wandelwagenzitting is geschikt tot ongeveer 22 kg, zo kan uw kindje lang doorgroeien in de zitting. De wandelwagenzitting is te verstellen in 3 verschillende kantel posities waarbij het voetensteuntje ook verstelbaar is. Dit zorgt ervoor dat uw kindje altijd een goede zit/lig houding aanneemt. De bekleding van de wandelwagenzitting is geschikt voor 4-seizoenen. In de zomerperiode kan u de binnenbekleding eruit halen waardoor er een luchtdoorlatende zitting overblijft. Zo kunt u samen met uw kindje optimaal genieten van het mooie weer zonder dat het te warm wordt in de zitting. Daarnaast zit ook bij de zonnekap van de wandelwagenzitting een ingebouwd UV-scherm en is de kap voldoende verlengbaar om de fell UV-stralingen te weren. De wandelwagenzitting is uitgerust met een 5-puntsgordelsysteem welke ook om te bouwen is naar een 3-puntsgordelsysteem. Ook wordt er een leatherlook zwartkleurige uitvalbeugel bij de wandelwagenzitting geleverd. Hierdoor kunt u veilig op pad met uw kindje. Bij het pakket worden ook de regenhoezen en de voetenzak geleverd. 

Wanneer u uw kinderwagen wilt uitbreiden naar een Duo-wagen kunt u voor het eerste halfjaar de reiswieg beneden plaatsen en de wandelwagenzitting boven. Wanneer beide kindjes in een wandelwagenzitting moeten dient u hiervoor wel een 2e wandelwagenzitting aan te schaffen. Voor een Tweeling-wagen dient u vanaf het begin een 2e reiswieg en 2e wandelwagenzitting aan te schaffen. Hierdoor kunt u voor het eerste halfjaar 2 reiswiegjes op het frame plaatsen en daarna 2 wandelwagenzittingen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier