Kinderwagen Prestige Travel Babycare BC650 Sand + Autostoel

Kinderwagen Prestige Travel Babycare BC650 Sand + Autostoel
  • Kinderwagen Prestige Travel Babycare BC650 Sand + Autostoel
  • Kinderwagen Prestige Travel Babycare BC650 Sand + Autostoel

In voorraad.

Adviesprijs: € 329,99

voor € 239,99

Productbeschrijving

Kinderwagen Prestige Travel Babycare BC650 Sand + Autostoel 

Eigenschappen kinderwagen: 
- Kinderwagen wordt geleverd inclusief onderstel, reiswieg (deze is later omvormbaar tot wandelwageninzet) en autostoel
- Geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar
- Maximaal draaggewicht: 15kg 
- Verstelbare rugleuning
- Inclusief bumperbar / beschermbeugel 
- Voorzien van een 5-puntsveiligheidsgordel 
- Inclusief autostoel 
- Inclusief boodschappenmand 
- Merk: Babycare

Kinderwagen Prestige Travel Babycare BC650 Sand + Autostoel 

Deze kinderwagen Prestige Travel van het merk Babycare is multifunctioneel. De kinderwagen is vanaf de geboorte te gebruiken door middel van de reiswieg of de meegeleverde autostoel. De autostoel kan eenvoudig op het onderstel van de kinderwagen geplaatst worden. Wanneer het kindje groter is en zelfstandig kan zitten, wordt de reiswieg omgevormd tot een wandelwageninzet. Deze zitting is op twee richtingen op het onderstel te plaatsen. Zo kan het kindje vooruit kijken, maar ook kun je de zitting naar je toe zetten zodat je je kindje kunt aankijken. De rugleuning van de kinderwagen Prestige is verstelbaar in verschillende standen. Zo kan je kindje lekker rechtop zitten, relaxen en eventueel slapen. 

Dit travelsystem is voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel, zo kun je je kindje altijd veilig in de kinderwagen zetten. Daarnaast is de kinderwagen voorzien van een bumperbar, waar je kindje zich aan vast kan houden. Ook is het mogelijk om leuke speeltjes aan deze bumperbar te bevestigen. Ga je met de kinderwagen op pad en heb je veel spullen bij je? Deze kun je eenvoudig opbergen in de boodschappenmand onderin de wagen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier